Findit-konto

Findit har uppdaterats så att du kan göra ett eget Findit-konto (inloggningskonto) där du kan hantera alla dina annonser. Vi rekommenderar att du skapar ett Findit-konto och flyttar över dina annonser aktuella annonser (som du haft inlagda med samma epost-adress) till ditt Findit-konto.

Obs! Din e-post adress och lösenord som använts tidigare är inte inloggningsuppgifter till Findit-kontot, utan listar dina annonser som publicerats i tidigare versioner av Findit. Av denna orsak rekommenderar vi att du skapar ett Findit-konto.

Om du vill fortsätta att lista dina annonser på gamla sättet kan du gå till Mina annonser

Gör så här för att skapa ett Findit-konto

1. Klicka på "Logga in"

2. Klicka på "Skapa konto"

3. Skriv in din e-postadress och vad du vill ha för lösenord. Välj privatperson eller företag och skriv in summan för verifiering samt klicka på ”Skapa konto”

4. Klicka på verifieringslänken som du fått som epost (ifall du inte hittar eposten kan du kontrollera så att den inte hamnat i din skräppostmapp)

5. Fyll i uppgifterna om dig som namn, telefonnummer, postnummer, acceptera användarvillkoret och klicka därefter på "Spara"

6. Klicka på "Logga in"

7. Om du har annonserat tidigare på Findit kan du flytta annonserna till ditt konto genom att klicka på länken

Fördelen med ett Findit-konto

Med ett Findit-konto kan du använda följande funktioner som underlättar för dig att göra bra affärer.

• Uppdatera, redigera och aktivera annonser

• Spara i annonsbevakning

• Alltid se hur många som kollat in dina annonser, skickat epost, ringt osv.

• Dina uppgifter är alltid sparade så du behöver inte skriva in dem varje gång

Inte kund? Skapa konto

Välkommen att annonsera era varor och tjänster på Findit. Annonseringen är helt kostnadsfri.

Vänligen,
Findit teamet