Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Frontmotor MotorGuide Xi3 55FW 54 12V

1 349 €
Frontmotor köper du när du är trött på att trolla med bensinmotorn och på att fippla med ankarlinan. Detta slipper du med en frontmonterad elmotor från Motorguide! När du väl provat att fiska med hjälp av en frontmotor kommer du aldrig ångra dig! Inga dragsnören, ingen rök, inga störande vibrationer i båten och ingen stinkande bensin! Här glider du ljudlöst fram!

Motorn levereras med trådlös fjärrkontroll, instruktionsbok samt monteringsdetaljer. Vi rekommenderar att montera motorn på snabbfäste.

Steglös varvtalsreglering
Kraftigt flexibelt riggrör i Komposit
Digital teknik digital varvtalsreglering för effektivare energi åtgång
Trådlös Pinpoint GPS Nav SystemGPS med fjärrkontroll som reglerar styrning, propellerhastighet, ankring m.m
Kompatibel med utvalda Lowrance enheter om du har Gateway Kit.

Dragkraft: 55 lb 24,9 kg
Rigglängd: 54 137 cm
Volt: 12 Volt

Till dessa motorer behöver du ett batteri av typen fritidsbatteri eller marinbatteri, dessa batterier är konstruerade för att tåla att laddas ur. Undvik startbatterier då dessa batterier skadas av upprepade djupurladdningar.

Som tillbehör finns Motorguide installationspaket: Aluminiumfäste, 60A säkring, Eluttag och Stickontakt. 149€
Märke: Motorguide Modell: Xi3 55FW 54 12V
Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/fi/meidan-tuotteet/motorguide-xi3-55-lb-12-volt-54-trollingmotor-med-gps.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.