Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Hästen eller ponny på foder

Söker en häst, eller en ponny eller två stycken på foder. Gärna finska hästar men annat kan man också bjuda om hästen uppfyller krav/ passar till oss. Hästen måste vara lätt att hantera på allt sätt och måste passa både till vuxen och barn. Inte känsliga, reaktiva eller oskolad hästar. Vanliga skötselrutiner måste fungera.
Kommer att rida några gånger per vecka men det blir också lungna dagar. Mest på terräng men också på ridplan + ”maastakäsittely”.
Djuren måste vara lätt att behandla, sko och beta. Stallet är lösdrift och hö kan vara fritt eller med automat.
Om det passar till hästen så ibland kan vi också köra med kärran eller bada. Kommer till egen lilla stall. Vi kan tänka också att göra en affär men helst via foder eftersom vi vill vara säkra att de passar i en liten stall, flock och ladugård. Affären är inte tvungen. Vi uppföder får och gör egen hö. Skriva hurdan häst eller ponny du bjuder.
Annonsör: Suvi Jaakkola Plats: 64490 Sideby  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Köpes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.