Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Skoda Octavia stereo, 7 Touch-screen ES7699

20 €
Säljes obehövligt stereo till en Skoda Octavia MKII har suttit i årsm. 2005. Modellen är Erisin ES7699, inköpt 2015 på hösten från Kina. Medföljer kablar och kringutrustningen som syns på bilden. Backningskameran finns tyvärr inte längre, men vilken som helst annan borde gå att koppla in om man vill ha den funktionen.

Nedan en liten video från Youtube som visar spelaren installerad:
https://www.youtube.com/watch?v=wYqPgfQzPYE

Integrerad Touch-screen navigator/DVD-spelare/radio/BT-handsfree/backningskameramöjlighet osv. Stereon har många flera funktioner som jag aldrig testat, t.ex. internetmöjlighet via 3G och bandande kameraövervakning, så dessa ges ingen funktionsgaranti för.

Säljes i befintligt skick, några små repor och märken efter användning finns, men allting borde enligt vad jag förstår fungera. Radion funkar, men har av någon anledning väldigt svag signal så den funkar nästan bara inne i stan.
Märke: Erisin Modell: ES7699
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.