Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köpes hus i nkby/pedersöre/jstad

200 000 €
Vi söker ett stort hus med minst 4 sovrum inom området Jakobstad, Pedersöre, Nykarleby. Gärna ett äldre hus byggt 1950 eller tidigare men även nyare på rätt tomt kan intressera. Områden inom pedersöre som intresserar är sandsund och bennäs. Tomten får gärna vara stor och inte grannar på alla sidor om huset. Uthus/garage är ett stort plus!
Hus som redan finns ute på etuovi har vi sett.
Annonsör: Tommy Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.