Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Har du huset vi söker

1 234 567 €
Vi är ett par med hund som söker ett egnahemshus i storleksklassen 90-120 m2 i Jakobstad med omnejd från sommaren/hösten eller när vi fått sålt vårt boende.
Får gärna finnas ett förråd eller uthusbyggnad där ett litet företag ryms in. Gärna tegelhus, men inget måste.
Högst 10-15 km utanför Jakobstad, gärna långt från skolor och dagis. Lugnt boende, inget renoveringsobjekt, gärna i närheten av naturen. Funderar du på att sälja? Hör av dig!
Annonsör: Maria Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.