Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

ÖNSKAR KÖPA GAMMALT HUS/ NYTT HUS I GAMMAL STIL

Hej. Vi är ett par som önskar köpa gammalt hus, stockstuga, eller nyare hus byggt i gammal stil i Korsholm. Huset får gärna vara minst 120 m2. Vi är hemma från Iskmo respektive Karperö. Karperö intresserar mest men vi är också intresserade av Replot/Iskmo/Singsby/Jungsund/Kvevlax/Hankmo/Petsmo.

Har ni ett hus som står tomt eller vet ni av något som är/blir ledigt? Hör av er, allt beaktas!
Annonsör: Back & Sandås Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.