Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Radhus, 2r+k+b+terass+biltak, nyproduktion

149 000 €
Välkommen till natursköna Vassviken 1!

Här finns tre radhus bestående av nio bostadsaktielägenheter med eget biltak och uteplats. Ett stenkast bort finns lekpark, badstrand och båthamn. Bostäderna är inredda med kvalitativa material och av lokala aktörer. Vattenburen golvvärme och frånluftsvärmepump bidrar till en låg boendekostnad. Full gårdsservice ingår. Vassviken 1 rekommenderas för dig som vill ha ett modernt, havsnära boende på en rofylld plats. Genast inflyttningsklart.

Området har stor efterfrågan på hyresbostäder, god hyresavkastning.

Direkt från byggherren, ingen förmedlingsavgift.

OBS! Nu endast 1 st obebodd tvårummare kvar C2

Fråga mera:
Mathias Lindström
+358509186462
Annonsör: Mathias Lindström Plats: 66540 Petsmo  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.